Om NORCAM ApS

NORCAM er grundlagt af Morten Brandt Jensen, med baggrund i mange års erfaring indenfor kloak og kamera industrien.

NORCAM videreføre den danske forhandling af Mini-Cam udstyr fra den tidligere forhandler, Promitek ApS, og har eksklusiv forhandling i Danmark og Sverige af Mini-Cam rørinspektions løsninger samt  tilbehør fra flere anerkendte leverandører. 

Mini-Cam har fokus på udvikling 

Mini-Cam Ltd. har deres udviklingsafdeling placeret i Østrig, mens al produktion foregår på fabrikken i England. Mini-Cam har fremstillet og serviceret inspektions kamera løsninger siden 1996, og deres produkter forhandles i dag over hele verden. 

Højt specialiseret viden, erfaring og feedback fra kunder har gjort, at alle Mini-Cam's produkter er udviklet med fokus på brugervenlighed og holdbarhed, til priser der gør systemerne meget attraktive for et bredt udsnit af de professionelle brugere.

NORCAM's mission

Først og fremmest ønsker vi at drive vores virksomhed med fokus på korte og effektive forretningsgange, uden unødige omkostninger og med et højt serviceniveau. Vi sælger udelukkende vores produkter til virksomheder, og har intet salg til private.

Vi vælger vores leverandører ud fra kriterier om høj kvalitet, innovation og udvikling, specifikt rettet mod de skandinaviske markeders behov. Vi vil give hver kunde præcis det udstyr, og den support han har brug for.

Vores telefoner er altid åbne og vi står klar til hjælpe!